Έχετε μικρό προϋπολογισμό? Τότε δοκιμάστε αγορές σε online δημοπρασίες

Δεν υπάρχει αμφιβολία για τον ενθουσιασμό μιας ζωντανής δημοπρασίας: ο σχολιασμός του δημοπράτη, το κτύπημα του σφυριού, το συναίσθημα της αδρεναλίνης όταν κερδίζεις κάτι. Είναι πολύ σημαντική τόσο η εμπειρία, όσο η απόκτηση των αγαθών. Στις ηλεκτρονικές δημοπρασίες, όμως, είναι πιο δύσκολο να περάσεις ένα απόγευμα βλέποντας μικροσκοπικές ψηφιακές εικόνες στον υπολογιστή σου, παρόλο που αυτές προσφέρουν ένα απόλυτο θησαυρό επίπλων υψηλής ποιότητας, και αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα μέρη για να σκοράρεις μια πολύ καλή προσφορά (LT).

Μια προσφορά μόνο 200 Ευρώ μπορεί να σας δώσει ένα παλιό μικρό τραπέζι, μια ζωγραφική λαδιού, ή μια δέσμη vintage χαλιών αν ψωνίσετε σε online δημοπρασία. Επιπλέον, υποστηρίζετε μια τοπική επιχείρηση ενώ το κάνετε αυτό.

Βρείτε κάποια κοντινά κτίρια δημοπρασιών και ξεκινήστε το ψάξιμο από εκεί. Αν ζείτε σε μια πόλη είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν δημοπρασίες κοντά σας. Ξεκινήστε να ψάχνετε, και κάντε μια κίνηση. Στη συνέχεια, μπείτε στην ιστοσελίδα τους ή μιλήστε τηλεφωνικά μαζί τους για να δείτε πότε θα είναι η επόμενη δημοπρασία και επισημάνετε την στο ημερολόγιό σας.

Επιπλέον, θα μπορείτε να παρευρεθείτε στην προεπισκόπηση για να δείτε κάποια προσωπικά στοιχεία πριν από την υποβολή προσφορών, ακόμη και αν σκοπεύετε να κάνετε προσφορές online. Μην χάνετε ελπίδες αν δεν μπορείτε να βρείτε μια δημοπρασία στην πόλη σας. Μπορείτε δημιουργήστε λογαριασμό σε έναν διαδικτυακό οίκο πλειστηριασμών που γίνονται παγκόσμια.

Η σελίδα LiveAuctioneers είναι μια μεγάλη τοποθεσία που φιλοξενεί χιλιάδες δημοπρασίες σε όλο τον κόσμο. Το LiveAuctioneers έχει μια ενότητα στην οποία μπορείς να βρείς δημοπρασίες κοντά στην πόλη σου, βάζοντας τον ταχυδρομικό κώδικα της περιοχή σας. Επίσης, ξεκινήστε να ψάχνετε για στυλ και σχεδιαστές που σας αρέσουν, γιατί αυτά θα σας οδηγήσουν σε καλές δημοπρασίες.

Θα μπορείτε επίσης να βρείτε τις δημοπρασίες που εκτελούνται αυτή τη στιγμή, σε όλο τον κόσμο. Βρείτε μια που να επικεντρώνεται στα έπιπλα – όχι ότι οι απίστευτες δημοπρασίες παλιών κοσμημάτων είναι κακές – και στη συνέχεια, παρακολουθήστε τις ζωντανά. Μην εγγραφείτε ακόμη, απλά ξεδιπλώστε το μικρό παράθυρο δημοπρασίας και βάλτε το στο παρασκήνιο του υπολογιστή σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε μια αίσθηση για το πώς λειτουργούν οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες πριν αρχίσετε να υποβάλετε προσφορές (pirmas kreditas nemokamai).

Μπορεί να φανεί αυθόρμητη η δημοπρασία αλλά, θα σας εγγυηθούμε μεγαλύτερη επιτυχία εάν προετοιμαστείτε σωστά. Βρείτε μια επερχόμενη δημοπρασία στην περιοχή σας, και να μελετήστε τις προσφορές. Μετρήστε τον χώρο που θέλετε να βάλετε εκείνο το μικρό τραπέζι και βεβαιωθείτε ότι θα ταιριάζει πραγματικά! Θα χρειαστεί επίσης να πληκτρολογήσετε τον προϋπολογισμό σας από πριν, καταγράψτε τις παρτίδες που πραγματικά σας ενδιαφέρουν σε μια σημείωση μαζί με τη μέγιστη τιμή που θα πληρώνατε για κάθε κομμάτι. Κάνοντας αυτό από πριν, θα σας βοηθήσει να σταματήσετε αν η τιμή ανεβαίνει πολύ ψηλά. Μπορείτε να αποθηκεύσετε ή να προσθέσετε αστέρια στα στοιχεία του ιστότοπου, έτσι ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν πρόκειται να έρθουν. Σε κάθε περίπτωση, σημειώστε την ημερομηνία της δημοπρασίας στο ημερολόγιό σας και χρησιμοποιήστε την επόμενη εβδομάδα για να σκεφτείτε πόσο πραγματικά θέλετε το αντικείμενο.